Допомога Ангела-Хранителя через молитву, яку потрібно читати кожного дня. Починаючи новий день або вирушаючи на сон грядущий, збираючись в дорогу або на роботу, слід запросити з собою Божого посланника, зробивши це через молитву

Допомога Ангела-Хранителя через молитви.
Починаючи новий день або вирушаючи на сон грядущий, збираючись в дорогу або на роботу, слід запросити з собою Божого посланника, зробивши це через молитву.

“Святий ангел, який клопочеться перед Творцем нашим за душу мою, тіло моє і життя моє! Не покинь мене, і не відступи від мене за всі гріхи мої.

Прошу тебе, не дай лукавому демонові заволодіти душею моєю і тілом моїм. Зміцни мою душу і направ її на шлях істинний.

Прошу тебе, ангел Божий і хранитель душі моєї, прости мені всі гріхи, якими я образив тебе за всю мою неправедне життя. Прости всі мої гріхи, які я зробив в день минулий, і захисти мене в новий день.

Збережи душу мою від різних спокус, щоб я не роздратував Творця нашого. Прошу тебе, помолись за мене перед Творцем нашим, щоб зійшла на мене милість його і спокій душевний. Амінь!”

Істинний християнин буде постійно дякувати Ангела-Хранителя за підтримку і допомогу, прислухаючись до його порад, які час від часу звучать, як внутрішній голос.

Молячись про дорогу, слід бути уважним до прояву незвичайних знаків. Якщо щось затримує перед виходом з дому, не слід бігти, можливо, ваш захисник вже відчув біду.

Часом людина стоїть в пробці, спізнюється на літак, який летить без нього і розбивається при посадці. Є неодноразові свідчення, як під час аварії невідома сила витягала людей з транспорту за кілька хвилин до вибуху.

Вирушаючи на операцію, слід попросити Ангела бути поруч і керувати діями лікарів.

You cannot copy content of this page